راهنمای نگارش مقالات برای پذیرش در

دومین همایش بین المللی شورورزی

در راستای ارتقای امنیت غذایی با بهره ­گیری از منابع آب و خاک شور و نامتعارف برای تولید پایدار محصولات کشاورزی، مرکز ملی تحقیقات شوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با همکاری و مشارکت دانشگاه ­ها و موسسات علمی و پژوهشی، اساتید و محققین، کارشناسان، بخش خصوصی و بهره برداری، دومین همایش بین المللی «شورورزی، بهره برداری اقتصادی و پایدار از منابع شور، تولید و اشتغال» را در بهمن ماه سال 1398 در استان یزد برگزار می نماید.

 

پذیرش مقاله در این همایش به صورت خلاصه مقاله (حداکثر 5 صفحه) می­باشد. بنابراین، لازم است تا نویسنده(گان) محترم پس از رعایت دقیق شیوه‌نامه حاضر، مقالات خود را از طریق سایت http://2ich.areeo.ac.ir ارسال نمایند.

 

*      نکات ضروری

  • مقاله به هر دو زبان فارسی و انگلیسی پذیرفته می شود.
  • در این همایش مقالات به هر دو صورت پژوهشی (Research) و مروری (review paper) پذیرفته خواهد شد. هدف مقاله مروری ارایه دانش موجود و به روز از یک موضوع خاص به ­صورت فشرده است. هدف تهیه چنین مقاله ­ای صرفا ذکر مطالب مندرج در مقالات دیگران نیست، بلکه مقاله مروری می­ بایست فرازهای دستاوردهای علمی برگرفته از مقالات جدید و به ­ویژه کارهای خود مولف را ارایه دهد و نویسنده با داشتن تخصص در آن موضوع با هم ­افزایی آن یافته ­ها و تجزیه و تحلیل خود به نتایجی نوین برسد.

 

* نحوه تهیه مقاله

  • خلاصه مقاله حداکثر در 5 صفحه با فاصله خطوط 1، حاشیه ­های 2/5 سانتی­متر از هر طرف و به ­صورت تک ­ستونی در نرم ­افزار Microsoft Office تهیه و ارسال گردد.
  • نوع قلم و اندازه هر یک از بخش های مقاله مطابق جدول زیر باشد:

موقعیت استفاده

نام قلم

اندازه قلم

 

موقعیت استفاده

نام قلم

اندازه قلم

عنوان مقاله

B Nazanin

12 Bold

 

متن مقاله

B Nazanin

12

نام مولفان

B Nazanin

11 Bold

 

عناوین جداول و شکل­ ها

B Nazanin

11 Bold

آدرس نویسندگان

B Nazanin

11

 

متن جدول و شکل و منابع

B Nazanin

11

عناوین بخش­ های مقاله

B Nazanin

12 Bold

 

متن انگلیسی

Times new roman

یک واحدکمتر

 

  • ارسال چکیده لاتین مقاله به همراه مقاله الزامی است.
  • نویسندگان موظف هستند حداکثر 10 روز پس از دریافت نظرات داوران اصلاحات لازم و یا پاسخ را ارسال نمایند.

 

*      بخش­ های مقاله

  • عنوان مقاله باید روان، مختصر و مفید و در برگیرنده محتوای مقاله باشد. عنوان مقاله نباید بیش از 20 کلمه باشد.
  • مشخصات نویسندگان شامل نام و نام ­خانوادگی، مرتبه علمی، وابستگی سازمانی، پست الکترونیک نویسنده مسئول در زیر عنوان درج گردد.
  • چکیده: چکیده بایستی بین 200-100 واژه بوده و بیانگر زمینه و هدف، روش بررسی، یافته ­ها، نتیجه­ گیری و در یک پارگراف باشد.
  • واژه های کلیدی: واژه ­های کلیدی بایستی 5-3 کلمه باشد. واژه های کلیدی عنوان مقاله تکرار نشده باشند.
  • چکیده انگلیسی و واژه های کلیدی باید ترجمه کامل نسخه فارسی باشند. چکیده انگلیسی در انتهای مقاله درج شود.
  • مقدمه، مواد و روش ها، نتایج:  با توجه به اینکه هم مقالات تحقیقی و هم مقالات مروری پذیرفته می شود، محدودیتی در این بخش  ها وجود ندارد.
  • جداول و شکل­ ها: عنوان جدول در بالا و با فرمت وسط‌چین نوشته و گویای محتوای آن باشد. از کشیدن هر گونه خط عمودی و افقی اضافی در جدول خودداری شود. عنوان شکل در پایین و با فرمت وسط‌چین نوشته و معرف محتوای آن باشد. در مورد شکل، از الگوهای سیاه و سفید استفاده شود.
  • نتیجه ­گیری: راهکارهای جدید و فرضیه­ های جدید پیشنهاد گردد. موارد کاربردهای عملی و تئوری نتایج حاصل از تحقیق و نتیجه کلی پژوهش بیان شود. ارائه نتیجه گیری هم برای مقالات پژوهشی و هم برای مقالات مروری الزامی است.
  • تشکر و قدردانی: در این بخش نویسندگان می­توانند از اشخاص و سازمان­های همکار در حدود 50 کلمه قدردانی نمایند.
  • ارجاع به منابع: شیوة ارجاع در متن مقاله بایستی به­ صورتی باشد که منبع مورد ارجاع در پایان جمله در داخل پرانتز به انگلیسی برای منابع انگلیسی و فارسی ارائه شود. برای منابع دارای دو نویسنده، نام هر دو نویسنده و منابعی که بیش از دو نویسنده دارند، نخست نام نفر اول و سپس «et al.» و تاریخ بیان شود. مثال: (Nikalje and Nikam, 2017) و یا (Nikalje et al., 2018).
  • منابع: لیست منابع مورد استفاده در پایان متن تماما به صورت انگلیسی و به ترتیب الفبا ارائه شوند. لطفا برای تدوین لیست منابع از الگوی APA و مطابق مثال­ های زیر عمل شود.

Journal

Nikalje, G.C., Srivastava, A.K., Pandey, G. K., & Suprasanna, P. (2018). Halophytes in biosaline agriculture: mechanism, utilization, and value addition. Land Degradation & Development, 29(4), 1081-1095.

Book

Ozturk, M., Waisel, Y., Khan, M.A., & Gork, G. (2006). Biosaline agriculture and salinity tolerance in plants. Springer, Basel.

A chapter in a book

Pirasteh-Anosheh, H., Ranjbar, G., Pakniyat, H., & Emam, Y. (2016). Physiological mechanisms of salt stress tolerance in plants: An overview. In: Azooz M.M and Ahmad, P. (Eds.). Plant-environment interaction: Responses and approaches to mitigate stress, John Wiley & Sons, London, pp. 141-160.