راهنمای نگارش مقالات برای پذیرش در
دومین همایش بین المللی شورورزی
در راستای ارتقای امنیت غذایی با بهره گیری از منابع آب و خاک شور و نامتعارف برای تولید پایدار محصولات کشاورزی، مرکز ملی تحقیقات شوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با همکاری و مشارکت دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی، اساتید و محققین، کارشناسان، بخش خصوصی و بهره برداری، دومین همایش بین المللی «شورورزی، بهره برداری اقتصادی و پایدار از منابع شور، تولید و اشتغال» را در بهمن ماه سال 1398 در استان یزد برگزار می نماید.
پذیرش مقاله در این همایش به صورت خلاصه مقاله (حداکثر 5 صفحه) میباشد. بنابراین، لازم است تا نویسنده(گان) محترم پس از رعایت دقیق شیوهنامه حاضر، مقالات خود را از طریق سایت http://2ich.areeo.ac.ir ارسال نمایند.
* نکات ضروری
- مقاله به هر دو زبان فارسی و انگلیسی پذیرفته می شود.
- در این همایش مقالات به هر دو صورت پژوهشی (Research) و مروری (review paper) پذیرفته خواهد شد. هدف مقاله مروری ارایه دانش موجود و به روز از یک موضوع خاص به صورت فشرده است. هدف تهیه چنین مقاله ای صرفا ذکر مطالب مندرج در مقالات دیگران نیست، بلکه مقاله مروری می بایست فرازهای دستاوردهای علمی برگرفته از مقالات جدید و به ویژه کارهای خود مولف را ارایه دهد و نویسنده با داشتن تخصص در آن موضوع با هم افزایی آن یافته ها و تجزیه و تحلیل خود به نتایجی نوین برسد.
* نحوه تهیه مقاله
- خلاصه مقاله حداکثر در 5 صفحه با فاصله خطوط 1، حاشیه های 2/5 سانتیمتر از هر طرف و به صورت تک ستونی در نرم افزار Microsoft Office تهیه و ارسال گردد.
- نوع قلم و اندازه هر یک از بخش های مقاله مطابق جدول زیر باشد:
موقعیت استفاده |
نام قلم |
اندازه قلم |
|
موقعیت استفاده |
نام قلم |
اندازه قلم |
عنوان مقاله |
B Nazanin |
12 Bold |
|
متن مقاله |
B Nazanin |
12 |
نام مولفان |
B Nazanin |
11 Bold |
|
عناوین جداول و شکل ها |
B Nazanin |
11 Bold |
آدرس نویسندگان |
B Nazanin |
11 |
|
متن جدول و شکل و منابع |
B Nazanin |
11 |
عناوین بخش های مقاله |
B Nazanin |
12 Bold |
|
متن انگلیسی |
Times new roman |
یک واحدکمتر |
- ارسال چکیده لاتین مقاله به همراه مقاله الزامی است.
- نویسندگان موظف هستند حداکثر 10 روز پس از دریافت نظرات داوران اصلاحات لازم و یا پاسخ را ارسال نمایند.
* بخش های مقاله
- عنوان مقاله باید روان، مختصر و مفید و در برگیرنده محتوای مقاله باشد. عنوان مقاله نباید بیش از 20 کلمه باشد.
- مشخصات نویسندگان شامل نام و نام خانوادگی، مرتبه علمی، وابستگی سازمانی، پست الکترونیک نویسنده مسئول در زیر عنوان درج گردد.
- چکیده: چکیده بایستی بین 200-100 واژه بوده و بیانگر زمینه و هدف، روش بررسی، یافته ها، نتیجه گیری و در یک پارگراف باشد.
- واژه های کلیدی: واژه های کلیدی بایستی 5-3 کلمه باشد. واژه های کلیدی عنوان مقاله تکرار نشده باشند.
- چکیده انگلیسی و واژه های کلیدی باید ترجمه کامل نسخه فارسی باشند. چکیده انگلیسی در انتهای مقاله درج شود.
- مقدمه، مواد و روش ها، نتایج: با توجه به اینکه هم مقالات تحقیقی و هم مقالات مروری پذیرفته می شود، محدودیتی در این بخش ها وجود ندارد.
- جداول و شکل ها: عنوان جدول در بالا و با فرمت وسطچین نوشته و گویای محتوای آن باشد. از کشیدن هر گونه خط عمودی و افقی اضافی در جدول خودداری شود. عنوان شکل در پایین و با فرمت وسطچین نوشته و معرف محتوای آن باشد. در مورد شکل، از الگوهای سیاه و سفید استفاده شود.
- نتیجه گیری: راهکارهای جدید و فرضیه های جدید پیشنهاد گردد. موارد کاربردهای عملی و تئوری نتایج حاصل از تحقیق و نتیجه کلی پژوهش بیان شود. ارائه نتیجه گیری هم برای مقالات پژوهشی و هم برای مقالات مروری الزامی است.
- تشکر و قدردانی: در این بخش نویسندگان میتوانند از اشخاص و سازمانهای همکار در حدود 50 کلمه قدردانی نمایند.
- ارجاع به منابع: شیوة ارجاع در متن مقاله بایستی به صورتی باشد که منبع مورد ارجاع در پایان جمله در داخل پرانتز به انگلیسی برای منابع انگلیسی و فارسی ارائه شود. برای منابع دارای دو نویسنده، نام هر دو نویسنده و منابعی که بیش از دو نویسنده دارند، نخست نام نفر اول و سپس «et al.» و تاریخ بیان شود. مثال: (Nikalje and Nikam, 2017) و یا (Nikalje et al., 2018).
- منابع: لیست منابع مورد استفاده در پایان متن تماما به صورت انگلیسی و به ترتیب الفبا ارائه شوند. لطفا برای تدوین لیست منابع از الگوی APA و مطابق مثال های زیر عمل شود.
Journal
Nikalje, G.C., Srivastava, A.K., Pandey, G. K., & Suprasanna, P. (2018). Halophytes in biosaline agriculture: mechanism, utilization, and value addition. Land Degradation & Development, 29(4), 1081-1095.
Book
Ozturk, M., Waisel, Y., Khan, M.A., & Gork, G. (2006). Biosaline agriculture and salinity tolerance in plants. Springer, Basel.
A chapter in a book
Pirasteh-Anosheh, H., Ranjbar, G., Pakniyat, H., & Emam, Y. (2016). Physiological mechanisms of salt stress tolerance in plants: An overview. In: Azooz M.M and Ahmad, P. (Eds.). Plant-environment interaction: Responses and approaches to mitigate stress, John Wiley & Sons, London, pp. 141-160.