1-معرفی گونه ­های گیاهی و آبزی امیدبخش و تجاری مناسب سامانه­های شورورزی

2- زنجیره تولید تا فرآوری و مصرف محصولات شورورزی (بذر، مکانیزاسیون، بازار مصرف و ...)

3- مدیریت به ­زراعی و زراعی­ سازی گیاهان شورزیست در جهت افزایش کمیت و کیفیت محصول

4- معرفی فناوری­ های جدید و ایده­ های نو در استفاده از منابع آب و خاک بسیار شور

5- الگوها و تجارب موفق شورورزی در ایران و جهان

6- جنبه ­های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی  شورورزی

7- الزامات قانونی و حمایت ­های حقوقی از سامانه­ های شورورزی